SEBA Class 9 English MCQ Chapter 9 The Bond of Love As Per New Syllabus. to each chapter is provided in the list so that you can easily browse through different chapters SEBA Class 9 English MCQ Chapter 9 The Bond of Love and select need one. SEBA Class 9 English Multiple Choice Question Answers Download PDF. SEBA Class 9 English Objective Type Solutions.
SEBA Class 9 English MCQ Chapter 9 The Bond of Love
Also, you can read the SEBA book online in these sections Solutions by Expert Teachers as per Board of Secondary Education, Assam (SEBA) Book guidelines. SEBA Class 9 English MCQs are part of All Subject Solutions. Here we have given Class 9 English MCQ for All Chapters, You can practice these here.
The Bond of Love
Chapter: 9
| PROSE SECTION |
| MCQs |
1. Who was Bruno?
(i) A pet dog.
(ii) A pet sloth bear.
(iii) A tiger cub.
(iv) A monkey.
Ans: (ii) A pet sloth bear.
2. Near which city was the bear cub found?
(i) Bangalore.
(ii) Chennai.
(iii) Mysore.
(iv) Hyderabad.
Ans: (iii) Mysore.
3. What happened to Bruno’s mother?
(i) She was captured.
(ii) She ran away.
(iii) She was shot dead.
(iv) She was injured.
Ans: (iii) She was shot dead.
4. Who named the bear cub Bruno?
(i) The author.
(ii) The curator.
(iii) The author’s wife.
(iv) The vet.
Ans: (iii) The author’s wife.
5. What did Bruno first learn to drink?
(i) Water.
(ii) Juice.
(iii) Milk from a bottle.
(iv) Tea.
Ans: (iii) Milk from a bottle.
6. Which food did Bruno especially enjoy?
(i) Fish.
(ii) Pork.
(iii) Grass.
(iv) Wheat.
Ans: (ii) Pork.
7. Bruno became attached to the author’s two _____.
(i) Cats.
(ii) Horses.
(iii) Alsatian dogs.
(iv) Goats.
Ans: (iii) Alsatian dogs.
8. What poison did Bruno accidentally eat?
(i) Arsenic.
(ii) Rat poison (barium carbonate).
(iii) Pesticide.
(iv) Bleaching powder.
Ans: (ii) Rat poison (barium carbonate).
9. Who treated Bruno after he ate the poison?
(i) A forest officer.
(ii) The curator.
(iii) A veterinary doctor.
(iv) A zoo keeper.
Ans: (iii) A veterinary doctor.
10. What happened after Bruno was given the antidote?
(i) He became unconscious.
(ii) He died.
(iii) He gradually recovered.
(iv) He ran away.
Ans: (iii) He gradually recovered.

Hi, I’m Dev Kirtonia, Founder & CEO of Dev Library. A website that provides all SCERT, NCERT 3 to 12, and BA, B.com, B.Sc, and Computer Science with Post Graduate Notes & Suggestions, Novel, eBooks, Biography, Quotes, Study Materials, and more.
Subject Ka Complete Video Solution Dekhein
Step-by-step easy concept explanation aur full questions Answer ke liye watch karein ya app download karein:



