🪔 Diwali Maha Offer Class 10 & 12 Bundles @ ₹299 ₹599
Ends in:
03d
14h
35m
40s

SEBA Class 9 English MCQ Chapter 7 Packing

SEBA Class 9 English MCQ Chapter 7 Packing As Per New Syllabus. to each chapter is provided in the list so that you can easily browse through different chapters SEBA Class 9 English MCQ Chapter 7 Packing and select need one. SEBA Class 9 English Multiple Choice Question Answers Download PDF. SEBA Class 9 English Objective Type Solutions.

SEBA Class 9 English MCQ Chapter 7 Packing

Also, you can read the SEBA book online in these sections Solutions by Expert Teachers as per Board of Secondary Education, Assam (SEBA) Book guidelines. SEBA Class 9 English MCQs are part of All Subject Solutions. Here we have given Class 9 English MCQ for All Chapters, You can practice these here.

Chapter: 7

PROSE SECTION
MCQs

1. Who is the author of “Packing”?

(i) James Kirkup.

(ii) Jerome K. Jerome.

(iii) A.P.J. Abdul Kalam.

(iv) Katherine Mansfield.

Ans: (ii) Jerome K. Jerome.

2. From which book is “Packing” taken?

(i) Three Men in a Boat.

(ii) Treasure Island.

(iii) Gulliver’s Travels.

(iv) The Adventures of Tom Sawyer.

Ans: (i) Three Men in a Boat.

3. Who volunteered to do the packing?

(i) George.

(ii) Harris.

(iii) Jerome.

(iv) Montmorency.

Ans: (iii) Jerome.

4. How did George react when Jerome offered to pack?

(i) He refused.

(ii) He helped immediately.

(iii) He relaxed in an easy-chair and smoked a pipe.

(iv) He left the room.

Ans: (iii) He relaxed in an easy-chair and smoked a pipe.

5. What irritated Jerome the most?

(i) Loud noises.

(ii) Seeing others sit idle while he worked.

(iii) Packing bags.

(iv) Travelling by train.

Ans: (ii) Seeing others sit idle while he worked.

6. What did Harris remind Jerome to pack after the bag was strapped?

(i) Soap.

(ii) Towel.

(iii) Boots.

(iv) Toothbrush.

Ans: (iii) Boots.

7. What “horrible idea” occurred to Jerome?

(i) He had forgotten his clothes.

(ii) He had forgotten his money.

(iii) He might not have packed his toothbrush.

(iv) He had lost his ticket.

Ans: (iii) He might not have packed his toothbrush.

8. Where did Jerome finally find his toothbrush?

(i) In the kettle.

(ii) Inside a boot.

(iii) Under the table.

(iv) In his pocket.

Ans: (ii) Inside a boot.

9. What did George ask after Jerome finished packing?

(i) Whether the boots were packed.

(ii) Whether the map was packed.

(iii) Whether the soap was in.

(iv) Whether the food was packed.

Ans: (iii) Whether the soap was in.

10. What did Jerome accidentally pack inside the bag?

(i) His watch.

(ii) His pipe.

(iii) His tobacco-pouch.

(iv) His spectacles.

Ans: (iii) His tobacco-pouch.

NEW VIDEO CLASS

Subject Ka Complete Video Solution Dekhein

Step-by-step easy concept explanation aur full questions Answer ke liye watch karein ya app download karein:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top