🪔 Diwali Maha Offer Class 10 & 12 Bundles @ ₹299 ₹599
Ends in:
03d
14h
35m
40s

SEBA Class 9 English MCQ Chapter 11 If I Were You

SEBA Class 9 English MCQ Chapter 11 If I Were You As Per New Syllabus. to each chapter is provided in the list so that you can easily browse through different chapters SEBA Class 9 English MCQ Chapter 11 If I Were You and select need one. SEBA Class 9 English Multiple Choice Question Answers Download PDF. SEBA Class 9 English Objective Type Solutions.

SEBA Class 9 English MCQ Chapter 11 If I Were You

Also, you can read the SEBA book online in these sections Solutions by Expert Teachers as per Board of Secondary Education, Assam (SEBA) Book guidelines. SEBA Class 9 English MCQs are part of All Subject Solutions. Here we have given Class 9 English MCQ for All Chapters, You can practice these here.

Chapter: 11

PROSE SECTION
MCQs

1. Who is the author of the play “If I Were You”?

(i) William Shakespeare.

(ii) Douglas James.

(iii) Vikram Seth.

(iv) Gieve Patel.

Ans: (ii) Douglas James.

2. Where does Gerrard live?

(i) In a city apartment.

(ii) In a large mansion.

(iii) In a lonely cottage.

(iv) In a hotel.

Ans: (iii) In a lonely cottage.

3. Who enters Gerrard’s cottage unexpectedly?

(i) A policeman.

(ii) A friend.

(iii) An intruder.

(iv) A neighbour.

Ans: (iii) An intruder.

4. What is the intruder carrying when he enters?

(i) A knife.

(ii) A revolver.

(iii) A stick.

(iv) A bag.

Ans: (ii) A revolver.

5. What does the intruder intend to do?

(i) Rob Gerrard and leave.

(ii) Kidnap Gerrard.

(iii) Kill Gerrard and take his identity.

(iv) Ask Gerrard for help.

Ans: (iii) Kill Gerrard and take his identity.

6. What are Gerrard’s Christian names?

(i) Vincent Charles.

(ii) Charles Vincent.

(iii) Victor Charles.

(iv) Vincent Henry.

Ans: (i) Vincent Charles.

7. What is the intruder’s speciality in crime?

(i) Bank robbery.

(ii) Kidnapping.

(iii) Jewel robbery.

(iv) Smuggling.

Ans: (iii) Jewel robbery.

8. Why is the intruder being hunted by the police?

(i) He robbed a bank.

(ii) He killed a policeman.

(iii) He stole a car.

(iv) He escaped from prison.

Ans: (ii) He killed a policeman.

9. What does the intruder plan to gain by becoming Gerrard?

(i) Money.

(ii) Fame.

(iii) Freedom from the police.

(iv) A new house.

Ans: (iii) Freedom from the police.

10. How does Gerrard react to the intruder’s threats?

(i) He cries.

(ii) He panics.

(iii) He remains calm and witty.

(iv) He runs away.

Ans: (iii) He remains calm and witty.

NEW VIDEO CLASS

Subject Ka Complete Video Solution Dekhein

Step-by-step easy concept explanation aur full questions Answer ke liye watch karein ya app download karein:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top